Lavinia Dolot

Prof. Lavinia DOLOT – coordonator

Formarea profesională și dezvoltarea personală sunt aspecte care mă preocupă dintotdeauna și caut în permanență situații reale de învățare, ale căror rezultate pot fi propagate la nivel organizațional. Acesta este principalul motiv pentru care am participat la competiția proiectelor Erasmus+ – mobilități în domeniul educației și formării profesionale, apelul 2018. În opinia mea, fondurile Erasmus+ pe care colegiul nostru  le-a câștigat reprezintă o șansă pentru elevii Școlii Postliceale Sanitare, o investiție în viitorul lor ca angajați pe piața europeană a muncii, dar și în viitorul lor ca cetățeni activi și responsabili.

 Ne așteptăm ca, în urma mobilității, participanții să-și îmbunătățească, pe lângă competențele profesionale, competenețele lingvistice și sociale, să asimileze experiențe noi, pe care să le transpună în practică și care să le dea posibilitatea integrării pe piața serviciilor medicale.

Consider că școala este sufletul comunității, iar pentru o comunitate „vie” este nevoie de o școală care să caute neobosită cele mai bune oportunități de formare și dezvoltare pentru toți beneficiarii educației.